MIN NYA PASSION FÖR -



För ett halvår skulle jag inte tänka tanken att gå in i en secondhand butik för jag hade fått ett intryck att det bara var sunkiga saker där. Sen tvingade min syster in mig i en sån butik och jag hittade en snygg t-shirt för 30 spänn, efter det total älskar jag såna butiker, mycket kläder som inte är snygga, men dom kläder som är snygga får man ju svin billigt. Bli som mig... ekonomiska ;)

MIN RIKTIGA ÖGONFÄRG...



... Nu ljög jag


SOVMORGON OCH SJUKHUS BESÖK



Hade en bra kväll igår, finns väll lite incidenter ockse menmen.
Imorgon får jag jag iallafall lite sovmorgon, kl 10:00 ska jag vara på sjukhuset och röntgas, förut så var jag as nervös inför det men nu har jag gjort det så många gånger så jag är cool inför det. Jag kommer seriöst få cancer av alla röntgentrålar jag får i mig!
Har inte så mycket att berätta just nu, tänkte bara vara en duktig tjej och slänga upp ett inlägg.

SKIT IT

Nu skiter jag i dator skiten! Drar och träffar lite vänner istället ;)

FÖRSÖKER RÄDDA BILDER


sitter och lyssnar på musik på ena datorn och den andra datorn muckar gräl...
Sitter och försöker rädda viktiga bilder ifrån våran dator som håller på att krasha! Ska bara kopiera en bildmapp och sätta in den på hårddisken så försvinner inte bilderna, den räknar ner i sek tills överföringen är klar men det fastar på 15sek!
Våran gamla ibm dator som är minst 5år gammal är t.o.m bättre än våran asus som är mindre än 1år gammal.

EVERYONE HAS A SECRET



MIN DATASPELS MODELL

Är färdig med en figur som jag kanske ska använda som min dataspels figur modell, är faktiskt nöjd med den och den var as kul att skapa. Den här leran fick jag ifrån skolan, måste nästan köpa egen lera sen för det var så sjukt kul!

Iaf här kommer den -




Bröst till ögon, toppen... hahah.

GÖRA EN EGEN KARAKTÄR



Har precis suttit och hållit på med lera.
Ingen lera som barn leker med, utan en lera som man använder när man ska göra modeller till karaktärer i data/tvspel och så. Jag har fått en uppgift ifrån skolan att göra en egen karaktär i lera till ett dataspel så jag har försökt göra någonting snyggt men det sket sig bara. Jag har fått lite damp utbrott hit och dit så jag ska försöka igen lite senare hehe.

MIN LÄPP #%!$#!

Sitter just nu med papper i munnen. Satt och drack läsk ur flaskan vid bordet och *DONK* slår jag i bordet med flaskans botten och jag hade flaskan i munnen på samma gång så jag fick ett sår i läppen som började blöda som en fors! Kanske överdriver lite nu, men...

Ikväll ska jag sitta bänkad vid soffan. Först är det fångarna på fortet (får se om det fortfarande är underhållande som det var när man var några år mindre) sen ska jag se serien Kvalster, det är om en kvinna som är ca 50år och hennes man har lämnat henne efter 28år som gifta, sen är det en massa mer runt hennes liv det handlar om.

Gammal bild ifrån i vintras, snart är vi där igen. Saknar dom där skorna.

HUMLA

Blev en massfotografering på en humla, lägger upp några bilder.








ENIRO



Sådär då vart man 50kr rikare, eniros köp & sälj är min bästa kompis när man har penga-nöd!

IKVÄLL BLIR DET ATT SLAPPA

Skönt med fredag ♥ Första skolveckan tar verkligen på krafterna.
Jag har iallafall fått den bästa läxan ever - Går en kurs om spelutveckling nu i 2 veckor så jag ska spela ett spel i helgen och skriva lite text om det. Verkligen jätte anstängande hehe.

Annars så var jag på stan en liten kortis med Jessica. Köpte b.l.a ett nagellack för 10kr, vilket fynd va? Fast det är säkert jätte dåligt... men det skiter jag i haha.


Hallon jag tog kort på nyss.

PARFYM



Tänkte bara ta och tipsa om denna parfym jag köpte på Lindex för 99kr några veckor sedan. Luktar sjuuukt gott och är ruggigt billig!

NYA NIKKOR 18-55MM



Har precis varit och lagt ut 200kr på ett begagnat akvarium. Vet inte ens om jag kommer få användning för det...
Har just nu min ena gerbil hona på parning och några av hennes kommande ungar skulle bo där i, men hanen fattar inte hur man parar sig! Sånt borde väll vara självklart inom djurvärlden? Nu ska hon iallafall träffa en annan hane så får vi se om det går bättre med han, annars ger jag upp.
Hade jag inte köpt det nu skulle någon annan köpa det.

Men kolla vad jag fick idag... Mitt objektiv har äntligen kommit! Nu blir det snygga bilder på bloggen igen och ska snart fota bilder till nya designen. Hä ä fint.

FÖR 12 ÅR SEDAN



Jag i miniformat. Måste vara en av om få gångerna jag tog på mig kjol, jag va lix en ''pojkflicka'' när jag var liten. Min största önskan var att ha en snopp så jag kunde få stå upp och kissa (?!) HAHAHA!
Klänning var ett big no, enda gången jag hade klänning var på min mormors begravning och då kände jag mig illa tvungen till det.

Som tur är växer man upp och jag är 100% kvinna och min största önskan är någonting heeelt annat nuförtiden haha.

BLACKBURNER


ALL THESE THINGS THAT IV'E DONE
THE KILLERS

Gammal låt men fortfarande lika bra!

MEDIEPROGRAMMET MP1B


Bild från underbara Torö ♥

Skoldagen är avklarad. Började 12:00 och slutade 14:00, mycket lång skoldag heh.
Klassen var rätt så bra, nästan alla verkar vara ett gäng trevliga typer.
Fick turen att gå med alla min kompisar jag ville gå med, inget jag hade vågat väntat mig men man har då allt tur!

EN TIMME KVAR



Om en timme börjar jag.
Har varit klar i 1½ timme nu, gick upp åtta för jag trodde inte jag skulle hinna annars... PÖH!
När vi har träffat klassen och alla sitter samlade så hoppas jag innerligt på att vi inte ska sitta och behöva säga vad man är bra på eller vad man tycker om. Hate it.

C U LATER.

OH NOES

Har fortfarande inte fattat att det är sista sommarlovsdagen idag... imorgon börjas tiden på gymnasiet.
Idag har jag försökt njuta till max av sista dagen, solat, badat, käkat gott stuff och snart ska jag dra till Becca.
Färgade håret igår och det vart asum! Härlig mörkbrun färg. Första jag gjorde idag var att sätta mig i solen, ska jag hålla på sådär har jag inte kvar min snygga mörka färg så länge till.

SLARV

Hade en bra kväll igår, festade och hade skoj! gick från stan och hem vilket är 8km? jag har säkert fel men drygt var det iallafall.
Jag har en tendens att tappa bort min mobil när jag är ute och roar mig, har fått spärra den 2 gånger tidigare!
Och det första jag gör när jag klivit ur bilen som jag vart skjussad dit i var att rota igenom hela min väska - Mobilen borta - igen!
Visade sig att den låg kvar hemma, lika bra det dårå för annars försvinner den väll för gott...


HAIRCUT

Har precis klippt håret på mig själv men tog typ bara 2-3cm, jag är alldeles för snål för att betala 400kr hos frisören för en liten klippning haha! Jag borde ju nästan göra en video eller likande där jag visar hur jag gör när jag klipper, bra idé?

Bilden togs före håret klipptes. Ursäkta alla låg kvalité bilder, snaaart blir det systemis bilder igen.



THE

Uääh får kväljningar av att kolla på min design! Har en awesome idé i huvudet på en total makeover och självklart ska fortfarande ha massa färger med, vad är bloggen utan färgglad design ju?

Nu ska jag ta och dricka någon av dessa té:er som köptes i lycksele på en mysig affär kallad Villaveja.
(Var i Lycksele hela förra veckan och halva denna. Tokiga, fula, fina, galna, snygga bilder kommer sedan upp därifrån)

BLOGGEN SKA GÅ SIG VARM IGEN

HEJ HALLÅ JAG ÄR TILLBAKS!
Skolstarten är inom räckhåll och hösten kommer smyga sig på om några veckor, sa jag skulle komma tillbaks till hösten/skolstarten men jag gör en liten tjuvstart.

RSS 2.0