VILLE BARA SÄGA...

...GOTT NYTT ÅR! :D


CHRISTMAS PRESENTS

Lite sent av mig men skitsamma. Här kommer bilder på några saftiga julklappar!


  • Vattenpipa, den snyggaste jag sett!
  • Vågtång
  • Playstation 2
  • Christina Aguilera parfym, fick även med bodylotion och såna trevligheter
Detta var dessa saker jag hann fota innan jag tappade orken totalt.


hahah läskiga fingrar jag fickTjudelutt

STACKARS HÅRBOTTEN

Istét står ute på altan och ska bli is kallt. Det är mest jag och min syster som dricker det, så nu när hon är borta får jag det mesta för mig själv mohaha.

 

Annars idag så har jag träffat Malin och Becca, vi skulle slinga håret på mig men vart fail. Slinghättan hade inga färdig gjorda hål i sig (köpt på kicks) så man fick lov att pressa igenom nålen vilken också gjorde att det pressades ner i min skalle varenda gång man skulle göra en ny slinga. Fanns nästan ingen slingfärg alls i paketet så det vart bara några slingor på övreskallen som vart blekta. Juste, även fast jag borstat håret 2 ggr före så var det heeelt tovit. Jag led när dom drog slingor genom hättan, gjorde så sjukt ont! Tydligen såg jag ut som en elefant kondom haha!

 

 

 

 

 

Slinghättan jag använde, köp ej ->

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HOPPTRALLALLALLALA

4 Dagar kvar nu till den mysigaste dagen på hela året! Det gillar vi, och jag har varit smart och varit ute i god tid med att köpa julklappar så alla är köpta nu (jag brukar alltid vara ute sista veckan och stressa). Tyvärr har jag endå en massa att göra dessa dagar bl.a storstäda mitt forna rum och mitt nya rum, så det är väll lika bra att sätta igång nu då.

Tittut.

BODYPAINT

Upptäckte några gamla gelé pennor i min låda som passade att måla på huden med. YEAH.
Det var tänkt att det skulle se ut som om hon stod lite åt sidan men jag faila så därför ser hon helt sne ut haha.

JULLOV SITTER FINT

Skulle ha varit på avslutning i skolan idag, men missade bussen till skolan (jag och bussar funkar verkligen inte), så jag kände att det skulle vara värdelöst att dra till skolan och dom skulle endå inte ta någon närvaro på oss. Istället åkte jag med Pappa till kupolen, köpte upp julklappar för alla mina pengar och hjälpte han hitta snygga kläder. Drog sen till max och käka, mysig dag och nu har jag jullov! Happyface.

NÅGONTING GICK SNETT?

Hahaha så söt ♥ Igentligen ful men den är så ful så den blir söt. Denna lilla Pointer heter Ug och har blivit utsedd till Storbritaniens fulaste hund. Snett ansikte, snea tänder och halvblind... Stackarn...


NU SKA JAG BERÄTTA EN GREJAlla som läser min blogg är snyggingar, rawr på er!


JAG ÄR SVARTVIT

Ikväll har jag fotat och testat lösnaglar, gillar att ha äkta mycket bättre och då slipper man vara rädd att tappa naglarna.
Fejk suger.

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla om det finns något kul program, finns alltid något roande den här tiden på dygnet.

O'BOY VILKET VACKERT VÄDER...Tillägg: finn ett fel.

RSS 2.0