FÖRKYLNING GILLAR VI EJ

Jag borde blogga mer än vad jag gör.
Är förkyld, så sjukt förkyld. Tvspelet Zelda förgyller min trötta vardag, beroende framkallande.
Nu vart jag för trött för att skriva nå mer. Bye.

VILL HA EN MUNK, NU!

 

Sitter i skolan och är döds hungrig, skulle kunna döda någon för en munk hehehe. Pappa ska hämta mig, så jag sitter och väntar på honom. Sen ska jag iväg och städa och tjäna lite pengar!

 

Vi hörs!


SHARPIdag har jag stått och pillat ur 130 nålar ur en vägg och dom flesta satt rätt så bra kan jag säga. Slutade med flikade naglar men jorå jag fick ur alla. Hanna har flyttat till la france så jag städar ur rummet nu. Känns taskigt att stå där och ta ner alla personliga bilder och allt kreativt i hennes rum, men ja.

Nu ska jag plugga till ett tal och sedan försöka lära mig ekvationer, ingen vila idag.

HOPPAR OCH TRAMPAR PÅ DITT HJÄRTA

Så go' låt.


Igår framkallade jag massa bilder med Jessica. Ni vet när man är i ett mörk rum och doppar ett papper i olika vätskor så har man framkallat en bild, skit kul!

INGEN RUBRIKLängtar till helgen ♥


SAW 3D

Är lite smått sugen på att se den här filmen, även fast jag hört flera säga att den inte var så mycket att hurra för. Men av någon anledning slutade den att visas i Falun efter bara någon vecka på bio (?!) Hrmm.


EXTRA CASH

Har haft en kort och bra skoldag. Kan det bli bättre? Efter skolan drog jag och min syster och städade. Jag ska ta över hennes lilla ''extra jobb'' nu när hon flyttar till Frankrike. Jag ska städa 2 timmar en gång i veckan, bra betalt också, tummen upp.


KREATIVA JAGDet finns ju ingenting att blogga om, ujujuj.
Målade en bild istället på 5 min. Jag är inte deprimerad, ledsen eller liknande, jag är glad, men jag älskar att måla bilder som är deppiga... nu fick ni veta det haha.

TUGGA-TUGGA-TUGGA

Idag fick det bli en tur till tandläkaren igen. Igår så var jag och handlade, råkade se att man fick Mentos för extrapris om man köpte två, jag vart ju så illa tvungen att köpa dom goda sega godisarna. Sen igår kväll satt jag och tuggade mina mentos lite försiktigt så jag inte riskerade att ha sönder tandställningen, meeen så vart det så spännande på tv och jag började tugga-tugga-tugga och *brak* var tandställningen sönder...

HAR TRÅKIG HUMOR IDAG, HÖHÖÖÖ


RSS 2.0