TEMA HÖST










TORSDAG

Sa förra veckan att jag skulle få tandställning den hära veckan, det är förflyttat till nästa vecka. På Torsdag is the big day.
Har varit lite off på bloggen några dagar, har inte hänt så mycket dom dagarna endå. Imorgon kväll ska bli awesome, blir att festa med klassen då!

Nu ska jag sätta mig och redigera lite höstbilder som jag tog imorse.

DO U SEE?



Någon som kan se vad dom är så fail med den här bilden?
Det är inte bandet runt konerna bakom dem som jag menar då.
.
.
.
.
.
Tillägg: Bilen kommer inte ut komma ut, dom har satt stolpar ivägen ;)

EN LÖRDAGSKVÄLL

Idag har jag också varit seg, knappt orkat gå upp för trappan vissa gånger och då är jag seriös när jag säger det.
Denna lördagskväll blir en hemmasittar kväll, kanske inte så svårt att gissa när man mår som man mår?
Nästa helg ska jag dra iväg och ha kul hur ja än mår. Så är det.

Nu ska jag sitta och göra bloggdesign åt en tjej, ni får ha så bra.

VAD HÄNDE MED MIG?

Hela gårdagen igår hade jag mått lite sisådär, jag hade haft 1 t-shirt och 2 tjocktröjor på mig, byxor och strumpor och raggsockor sen en flisfilt över mig och jag satt endå och huttra för jag frös.
På eftermiddagen började jag få ont i mina muskler (ni vet så som det kan kännas när man har feber) och jag var lite illamående.
På kvällen när jag skulle dusha så gick jag in i dushen och stod där i ca 15min, sen när jag skulle ta schampo i håret så börjar jag må as illa, eftersom jag blev det så hastigt så ignorerade jag det och fortsatte tvåla in håret och då börjar det svartna för ögonen och jag blir yr, jag sätter mig ner. Jag känner hur ögonlocken börjar pressa ihop sig och jag kan knappt se någonting. Jag lägger mig ner. efter ca 1 minut börjar det bli bättre och jag dushar färdigt. När jag kommer ut ur dushen mår jag inge illa eller är yr, allting är bra igen.

Vad var det som precis hände där?
Vet att jag har lågt blodtryck så det kan vara det som var problemet...?

Idag känner jag mig nästan som jag kände igår förmiddag, hoppas jag inte behöver råka ut för samma sak igen som hände igår kväll.


HÅR HÅR BARA HÅR

Har en massa saker jag har lust att göra med mitt hår, nu har jag lite blond utväxt och färgen börjar försvinna lite mer och mer i håret. Inte snyggt!
Jag vill...

  • Bli blond och ha mörkt underhår.
  • Vara brunett med mörkare underhår.
  • Få en ''naturligt'' blond färg i håret.
  • Vara blond med mörka slingor.
  • Lägga ljusa slingor i mitt hår jag har nu.
Lite bilder på olika hårfärger jag haft.



- Blond tjej, bilden är tagen när jag mår som bäst.




- Hehehe bild på mig när jag går i 6:an, ojojOJ vad liten jag ser ut! Blond med mörkt underhår, stortrivdes i det.




- Sen måste jag ju ha med när jag skulle färga håret från blond till ljusbrunt men vart... orange/morot/carrot/gräsligt/annorlunda/skitfult.

SMASHAD LEVER



Öppnade kylslåpsdörren igår morse och möttes utav dessa 4 leverpastej förpackningarna uppstaplade på varann, kan det hända att vi gillar leverpastej i denna familj?

Btw hörde en låt med ett sånt ruggigt fint pianokomp, tror nästan alla har hört den och om jag lär mig spela den (är jag envis kommer det gå) så lovar jag att lägga upp på bloggen när jag spelar den. Nu ska jag hålla vad jag lovat också.

DO YOU KNOW WHAT YOU'RE FIGHTING FOR




DÖ MED STIL


Jag och min brorsa har precis diskuterat hur man dör med stil och vad som är offer-varning. Såklart man ska dö med stil liksom?

- Hoppa fallskärm men fallskärmen inte viker ut sig - Ett av dom coolaste sätten att dö på.

- Bli påkörd av en bil - Min brorsa tycker det är offer, jag tycker det är coolt.

- Bli mördad - Så offer det kan bli

- Dö i sina egna spyor - Tragiskt

- Dö i en stor explosion - Det är mest dö med stil av allt.

En av alla diskussioner vi brukar ha.
Hoppas ni har en gnutta humor också och inte ta detta seriöst.




Wow.

STOPPA TIDEN SNÄLLA

Är inte ett dugg glad över detta och jag har ångest... men jag offrar hellre ett år i mitt liv med tandställning än gå ett helt liv med tänder jag inte är nöjd över (jag fick ju faktiskt välja om jag ville ha eller inte, och jag sa ja). Försöker köra med positiva tankar här.


GREEN I LIKE



Orkar inte skriva någonting som ni kommer tycka är kul att läsa, Nu blir det att dra till tv:n och kolla lite film istället.

LOVELY VECKA

Min vecka har varit hur skön som helst

Måndag - Hemma och var förkyld (Har fått någon sjuk förkylning som hållit i sig i 2 veckor...)
Tisdag - Gick i skolan en halvtimme
Onsdag - Ledig
Torsdag - Ledig


Imorgon ska vi åka till Borlänge och gå på någon filmfestival, vi ska kolla på 2 kortfilmer sen tror jag vi slutar. Ha en awesome fredag ni med.


FRULLEEEE

Idag har bara en lektion i skolan idag och den börjar 12:00 och sen är vi lediga tills på Fredag! Jag älskar media

Nu ska jag ta och äta frukost, ciao!


Bild ifrån en badplats i Norrland förra året.

KOMMIT IFRÅN ÖSTERGÖTLAND

Har precis kommit hem, åkt bil i 6 timmar...
Har inte vilat en sekund denna helg för jag har lekt, lekt och åter lekt med mina små kusiner hehe. Söta små fialottor dom där. (dock har min förkylning blivit dubbelt så mycket värre nu)
Lite random bilder från helgen.

Vadstena.


Vadstena.


Mamma och Vitalina.


Visst ser hon ut som Pissenisse i Pippi Långstump här?




Älskar denna hund ♥ Påminner om Lassie i sitt betéende ibland.

GÖR REKLAM FÖR PS CS6

Har precis suttit och gjord en logga till en ''låtsas'' reklam för Photoshop CS6, lite läxa ifrån skolan förstår ni. Vi är i olika grupper i klassen och ska göra en reklam om någonting valfritt, min grupp gör reklam för det nya photoshop CS6 (i själva verket finns det ju inte på riktigt, utan vi har skapat det). Är klar med allting nu och det vart rätt så nice.

Imorgon drar jag till utkanten av Motala där mina kusiner bor, så vi hörs väll säkert igen efter helgen.


Sitter och gör ganska mycket ingenting. Snart ska jag pallra mig upp på rummet och sätta mig med lite matte, började första terminen i skolan med ett komma efter en aaaning.

FILM TIPS

Jag har råkat på en förkylning jag! Mina ögon och näsa är nog värst... blir en hemmadag idag.
För några dagar sedan kollade jag på en film, en av dom bästa filmer jag sett och den är även verklighetsbaserad vilket gör den ännu bättre. Tänkte tipsa om den.






En kvinnas son försvinner en dag efter skolan, hon gör allt för att hitta honom. Efter några veckor blir hon tillsagt att komma till tågstationen, polisen har hittat hennes son och han ska komma med ett tåg. När pojken stiger av tåget ser kvinnan att det inte är hennes son, polisen tror henne inte (dom vill snarare inte tro henne för det skulle få poliserna att framstå som amatörer) hon försöker få polisen på sin sida men vad hon än gör så säger dom att pojken har förändrats lite på 5 månader i utséende och att det är hennes son. Hon får ensam börja kämpa med att hitta sin riktiga son och bli polisens fiende.










WONDERFUL NIGHT

Ångrar verkligen inte att jag stack ner på granny igår, även fast jag inte kände mig så pigg på dagen.
Det var den bästa kvällen på länge, fast det vart ett dramatiskt slut (men det kan jag tyvärr inte ta upp i bloggen). Nu ska jag fortsätta dricka bakis dricka - cola.

Kom på att jag nästan aldrig lägger upp bilder på mina töser.


Love.

FÖRKYLNING ÄR DET BÄSTA


Bild från internet.

Ikväll blir det att dra på Granny, har lite ont i halsen och jag känner mig måttligt seg men inte ska det stoppa mig heller! Nej denna ikväll ska bli en bra kväll.

KNAK



Såhär ser mitt schema ut på torsdagar, sovmorgon och bara 2 lektioner! ♥ Härligt när softa dagar väntar.
För övrigt så har inte så mycket hänt idag, vart i skolan och sedan tagit en tur in på akademibokhandeln och finaly köpt mig ett rutigt block, har fått klagomål ifrån mina vänner när jag suttit med randiga papper på matten haha...

Justja, imorse när jag hade fixat mig lite så nös jag, vänstra delen av ländryggen knäcktes på något sätt till och jag kunde knappt gå. Hade så ont!
Sen gick jag nästan hela skoldagen och kände mig som en gammal tant med ryggont...

RSS 2.0